Home > Turn On > Emachine T5254 Boot Up Issues

Emachine T5254 Boot Up Issues

Contents

You'll need to swap parts, start with the power supply, until you determine what is defective __________________ All PC's are not the same. I live in Houston, so feel free to drop by. eMachines Inc. If it’s an older laptop, it’s worth considering buying a new one. http://revolutionpc.net/turn-on/emachine-won-t-boot-up.html

Avadann_KedethJun 21, 2006, 3:03 AM I feel your pain. I'm thinking that something needs to get warmed up or the power supplies is weak, any suggestions? I do not have another motherboard to test the processor, and visa-versa. Emachine w3611 Boot up error E-Machine Am37-L motherboard wont post,boot solved Emachines System Recovery CD/DVD freezes when I try to boot it up.

Emachine Desktop Wont Boot Up

Dismiss Notice TechSpot Forums Forums TechSpot Core Build a PC Today's Posts Emachine will not bootup Byara002 ยท 6 replies Jan 25, 2010 My emachine T6528 desktop PC will not boot Ive also got this offer posted on another board, so I seriously hoping someone can solve this. Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site.

  • Whenever the computer attempts to start Thread Tools Search this Thread 02-19-2011, 07:33 AM #1 Aygerinos Registered Member Join Date: Feb 2011 Location: Ohio Posts: 9 OS: Vista
  • Still no dice.
  • I have disconnected all components from the motherboard except for the processor (of course), but it still won't boot up.
  • Its not much, but you can buy some beer and cigs or whatever.
  • It shut down about 5 seconds later than it normally would have. 02-20-2011, 11:22 AM #14 Wrench97 Team Manager, GamingTeam Manager, Microsoft SupportTeam Manager, Hardware TeamMicrosoft MVP
  • Similar Topics Emachine will not boot Feb 18, 2005 Emachine will not start XP Jul 4, 2007 T2692 eMachine won't start/boot up Sep 10, 2005 EMachine T3612 froze, now fails to
  • Stay logged in Sign up now!
  • so it ended up slowing it down making it not cool enough to cool the cpu so it fried....
  • This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.
  • Set the motherboard on a non conductive surface.

Ensure PCI-E power leads are correctly connected if required by your GPU. But nothing comes on any monitor we've hooked up to it. DDS Logs: Flash Player for Edge Malicious software removal tool how to print attachment already... Emachine Beep Codes No avail.

Login now. Emachine Will Not Turn On I didn't know why. Is there a 115/230V switch on the PSU and is it in the right position? (USA=115) To get at your files, take the HD out and put it in another PC http://www.techspot.com/community/topics/emachines-pc-gets-power-but-wont-boot.31906/ that tower is a total weak tit..

I won't clean up after AOl or eMachines or Norton Utilities and other such rubbish. Emachine Laptop Wont Turn On Aug 25, 2005 #4 VeryConfusedOne TS Rookie Topic Starter Ok, I had some people upset that I was offering money, so I apologize - I didnt realize it was against any Click here to join today! However, this is usually a temporary fix and you should have a second drive on hand to quickly back up or copy any files off the drive that you need.

Emachine Will Not Turn On

dfreer Resolved HJT Threads 11 02-05-2011 07:06 PM stepped in it ..Again :{ I clicked on a photo yesterday on a google search results screen when a notice popped up saying http://www.computer-forum.org/forum/eMachineT5254-eMachines.html So layouts probably differ; I'll give the solution I found for others who may have the Intel board and maybe it can work on the AMD also. Emachine Desktop Wont Boot Up I would borrow a power supply that fits to test... Emachines Black Screen On Startup Short URL to this thread: https://techguy.org/912296 Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Google Your name or email address: Do you already have an account?

I'll give the hard drive disconnect a try and see what happens. 02-20-2011, 10:34 AM #13 Aygerinos Registered Member Join Date: Feb 2011 Location: Ohio Posts: 9 OS: http://revolutionpc.net/turn-on/e-machine-boot-problem.html I have an E-Machines T-2672 (I know, I know - we all make mistakes sometimes) desktop, that has the following: Athlon 2600XP, 120g HD, DVD-RW, DVD-rom, 256 DDR ram, integrated video, same as sony... even though it does support pci express. (upper black sockets 2 sizes) NOTE THERE IS A CLIP AND IT SHOWS ON THE VIDEO CARD.. Emachines Laptop Screen Wont Turn On

I've validated that the hard drive is fine, and I've also replaced the power supply. Updated 25 October 2016 with general updates. If your board has an extra 12v socket near the CPU, ensure the correct lead from the power supply is attached in addition to the large 24-pin ATX connector. http://revolutionpc.net/turn-on/emachine-wont-boot.html and also it was old so it accumulated a lot of dirt...

eMachines Recovery Management gives you 3 options to choose from as part of the restore process: Completely Restore System to Factory Default: this option will delete all data from your computer Emachines D620 Will Not Power On Comments Comments Windows 10 Cloud UK release date and feature rumours: First Windows Cloud screenshots leak 1995-2015: How technology has changed the world in 20 years 10 online classes from famous I drop it in the case, hook it up, and turn it on...

I have a laptop but the processor is not as big as the one in my desktop so I use it to play games and I cant..

If you were patient and rebooted several times it would start and be usable. So my... If you can't boot into Windows, boot into the recovery partition instead: press Alt and F10 during boot (find more details here). Emachines E442 Black Screen Make sure you have the power connector on the CPU fan connected.

And Im being serious. It seemed to work fine from there and I booted into Windows with no problem. Whenever the computer attempts to start up, it will automatically shut off right when the windows boot screen appears or seconds after. weblink The easiest thing to do is "jump" a known good power supply to the motherboard and see if the problem continues.

Just wish that someone had the decency to tell me that without copping a "God-like" attitude, cause I know this individual wouldnt dare do that in person. Reinstall Drivers or Applications: this option will reinstall drivers and applications. If the old PSU failed it may have damaged other hardware upon failure. Ask a question and give support.

Select Fully clean the drive Click Reset Wait for the process to finish At the Choose an option screen, remove the recovery media from your drive Click Continue Follow any on-screen Check over the wire itself, as power supplies get beaten up, especially if you carry them everywhere. Double-check, too, that the charger is the right one for your laptop. Thanks for not being an ***** :giddy: Have you tried removing all but the necessary components and booting then?




© Copyright 2017 revolutionpc.net. All rights reserved.